Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Городищенській ДПІ розповідають про переваги е-сервісів ДПС

опубліковано 10 жовтня 2024 о 17:03

Фахівці Городищенської ДПІ на постійній основі здійснюють прийом осіб, які звертаються за отриманням адміністративних послуг та надають відповідні роз’яснення вимог чинного податкового законодавства з метою забезпечення їх виконання та своєчасного надходження податків і зборів до бюджетів.   

Зокрема, платникам роз’яснюють порядок реєстрації платником ПДВ через Е-кабінет та механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку.  

У ході спілкування платників консультують щодо встановлення та використання застосунку «Моя податкова», за допомогою якого в режимі реального часу можна дізнатися про наявність/відсутність податкового боргу, подати податкову декларацію на податкову знижку, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування податків.  

Податківці нагадують й про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет» та електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Черкаській області за адресою: ck.ikc@tax.gov.ua.