Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОП Монастирищенської ДПІ консультують платників

опубліковано 25 липня 2024 о 15:35

Начальник Монастирищенської ДПІ Сергій Головченко провів робочу зустріч з платниками податків Монастирищенської ТГ щодо актуальних питань податкового законодавства та декларування доходів громадян.

Так Сергій Головченко розповів про особливості заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за минулий рік, терміни її подання та сплати визначених податкових зобов’язань. Зокрема, наголосив на граничних строках подання декларації – до 31 грудня поточного року  для отримання податкової знижки.

Також наголосив, що громадяни можуть подати декларацію за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет» чи мобільного застосунку «Моя податкова». Скористатись зазначеними сервісами зможуть фізичні особи, які мають особистий кваліфікований електронний підпис.

У розділі «Податкова декларація про майновий стан і доходи» можна сформувати декларацію з частковим заповненням на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих, виплачених доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого, рухомого майна.