Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про подання електронної звітності розповіли у Смілянській ДПІ

опубліковано 24 липня 2024 о 13:01

Із початком періоду подання звітності за перше півріччя нинішнього року у підприємців виникають питання до фахівців Центру обслуговування платників Смілянської ДПІ. 23 липня з платниками зустрілася начальник Смілянської  ДПІ Наталія Ведмедь.

Питання, яке обговорювали на зустрічі, – як перевірити чи податкова служба прийняла ваш звіт?

З якого б електронного сервісу платник не відправляв звіт, дані щодо прийняття або не прийняття декларації надійдуть в Електронний кабінет платника податків.

Результатом подання декларації буде отримання квитанції №2. Вона надійде у «Вхідні документи» приватної частини Електронного кабінету платника податків. Якщо звіт прийнято, то у квитанції буде вказано, що помилок не виявлено. Якщо наявна помилка, то буде вказано, яка саме помилка. Помилки потрібно усунути та надіслати звіт повторно. Отож, після подання звітності обов’язково проконтролюйте, чи податкова служба прийняла вашу декларацію.

Платникам надали практичну допомогу з використання Електронного кабінету платників податків у частині подання звітності по єдиному податку та аудиту Електронного кабінету платника податків.