Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Канівської ДПІ надають практичну допомогу платникам податків під час відвідування ЦОП

опубліковано 24 липня 2024 о 12:56

Працівники Канівської ДПІ на постійній основі надають допомогу фізичним особам-підприємцям та громадянам у поданні звітів до податкової служби в електронному кабінеті. Також податківці надають розʼяснення щодо застосування мобільного застосунку «Моя податкова». Під час надання допомоги також проводиться звірка по податковій заборгованості.

Фахівці ДПІ наголошують підприємцям на перевагах подання звітності в електронному вигляді та можливості отримання податкової інформації через Електронний кабінет платника або за допомогою застосунку «Моя податкова». У застосунку можна отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання, обʼєкти оподаткування, обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР), направити запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів, подати податкову декларацію про майновий стан і доходи на податкову знижку.

Також платникам податків роз’яснюють правила заповнення обов’язкових реквізитів платіжної інструкції, а саме: «Призначення платежу», «Код платника» та «Код фактичного платника», та наголошено на необхідності правильного заповнення реквізитів платіжної інструкції для правильної ідентифікації платників податків.