Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли у черговій нараді щодо легалізації заробітної плати

опубліковано 15 липня 2024 о 08:41

Днями керівник Уманської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Катерина Мовчан  взяла участь в нараді під головуванням очільниці міста Умань Ірини Плетньової, на якій також були присутні керівники, зокрема, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) ГУ ПФУ в Черкаській області, Уманської філії Черкаського обласного Центру зайнятості та інші посадові особи та представники Уманської міської ради.

Вже понад 6 місяців спільно з керівниками структурних підрозділів актуальним залишається питання легалізація заробітної плати.

Під час заходу зустрічалися з новими представниками підприємств Уманської громади. Очільниця міста зазначила, що мета зустрічей – забезпечення справедливості та законних умов виплати заробітної плати для найманих працівників. У ході засідання обговорювали питання щодо координації діяльності, пов’язаної із забезпеченням сплати та надходжень до бюджетів усіх рівнів у 2024 році. 

Під час свого виступу Катерина Мовчан звернула увагу присутніх щодо обов’язку кожного сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом відповідно до вимог статті 67 Конституції України.

Також податківиця акцентувала увагу на перевагах використання електронних сервісів ДПС України та зазначила, щодо обов’язку застосування РРО та або ПРРО для суб’єктів господарювання.