Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок отримання податкової знижки. Електронні сервіси ДПС

опубліковано 09 липня 2024 о 16:58

Нещодавно у Кам’янській ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області відбулася чергова зустріч із платниками податків. Захід провели на тему: «Порядок отримання податкової знижки. Електронні сервіси ДПС України. Мобільний застосунок «Моя податкова». 

Фахівці ДПІ детально пояснили порядок отримання податкової знижки, надавши учасникам інформацію про витрати, які можна включити до податкової знижки відповідно до статті 166 Податкового кодексу України. Також наголосили на важливості документального підтвердження витрат для успішного отримання знижки.

На зустрічі представили електронні сервіси ДПС України, які значно спрощують процес взаємодії платників податків із податковими органами. Ознайомили присутніх із можливостями використання цих сервісів для подання звітності, отримання консультацій та доступу до необхідної інформації в онлайн-режимі.

Завершуючи зустріч, фахівці звернули увагу на важливість правильного оформлення трудових відносин, нагадали про необхідність дотримання трудового законодавства та відповідальність за його порушення. Учасники мали змогу поставити запитання та отримати кваліфіковані відповіді на них.