Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Христинівській ДПІ інформують про електронні сервіси податкової

опубліковано 02 липня 2024 о 16:53

Працівники Христинівської ДПІ проводять зустрічі з платниками податків, у ході яких спілкуються про використання сервісу мобільного застосунку «Моя податкова». Йдеться і щодо можливостей замовити необхідні послуги для ведення власного бізнесу змінити або розширити сферу діяльності за пів години без походів до установ через комплексну послугу е-Підприємець на порталі Дія.

Фахівці ДПІ звернули увагу присутніх на те, що за однією заявою за 15-40 хв можна оформити онлайн 10 послуг. Поміж них і податкові.

Платникам нагадали, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати через Електронний кабінет на веб-сайті Державної податкової служби. Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс надає можливість спрямувати податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів, зокрема для використання права на податкову знижку.