Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ватутінська ДПІ розповідає про переваги та зручності використання е-сервісів ДПС

опубліковано 18 червня 2024 о 15:32

Працівники Ватутінської ДПІ систематично проводять зустрічі з платниками податків задля активного роз’яснення переваг та зручностей використання електронних сервісів ДПС України.

Так, старший державний інспектор Марина Скибенко  провела практичні навчання з громадянами, які звертались до центру обслуговування платників з метою отримання інформації стосовно запровадження нового сервісу від ДПС “Моя податкова”. 

Працівниця розповіла присутнім, що «Моя податкова» - це безкоштовне програмне рішення Державної податкової служби України у вигляді мобільного застосунку.

«Моя податкова» – простий і зручний інструмент, який забезпечить громадянам отримання електронних сервісів податкової служби,  надасть можливість швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.  

Інспектор повідомила, що безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова» є програмним комплексом, який можна завантажити із GooglePlay та ApplStore на будь-який пристрій (телефон, смартфон, планшет, тощо), який підтримує операційні системи Android чи iOS відповідно.  

Нині застосунок "Моя податкова" у розділі "Послуги" надає можливість подати декларацію про майновий стан та доходи для отримання податкової знижки. Для цього необхідно обрати "Подати декларацію про майновий стан та доходи", вказати суму витрат відповідного виду, зазначити реквізити банківського рахунку, прикріпити документи в електронному вигляді (додатки можуть бути додані у pdf -форматі або фото), підписати і надіслати до відповідного органу ДПС.