Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками Смілянщини щодо електронних сервісів ДПС

опубліковано 17 квітня 2024 о 17:07

У Центрі обслуговування платників Смілянської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області фахівці провели зустріч із платниками податків, під час якої провели тренінг щодо електронних сервісів ДПС.

На тренінгу платники податків ознайомились з безкоштовними електронними сервісами ДПС України. Особливу увагу податківці приділили Електронному кабінету. Наголосили, що цей сервіс дозволяє авторизованим платникам дистанційно переглянути податкові повідомлення – рішення на сплату майнових податків, зареєструвати програмний РРО, подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом та іншу податкову інформацію.

Також надали платникам податків практичні рекомендації у заповнення та поданні податкової звітності через «Е-кабінет».

Під час спілкування податківці акцентували, що виконати свій податковий обов’язок щодо подання декларації для декларування доходів чи повернення частини коштів з понесених витрат на навчання, а також переглянути податкові повідомлення-рішення з майнових податків чи МПЗ громадяни можуть не відвідуючи податкову, а скориставшись онлайн-сервісами ДПС, таких як: Електронний кабінет платника чи мобільний застосунок «Моя податкова».

Однак за потреби платники можуть звертатись до Центру обслуговування Смілянської  ДПІ, де можуть отримати додаткову консультаційно-роз’яснювальну інформацію.