Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Христинівська ДПІ – про важливість застосування РРО

опубліковано 22 вересня 2023 о 08:10

Новації податкового законодавства доводять до відома платників Христинівської громади. Зокрема начальниця місцевої ДПІ Людмила Вусата активно інформує жителів громади про основні засади законів. Вона повідомляє підприємцям, які здійснюють діяльність у сферах торгівлі, громадського харчування та послуг про особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 01.08.2023 та з 01.10.2023 року у зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX.

Начальниця ДПІ роз’яснює, що добровільне виконання вимог Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» не тільки звільняє від відповідальності, а ще й усуває ризики, що можуть стати підставою для проведення фактичних перевірок. 

Зауважимо, ДПС використовує виключно ризикорієнтовну модель організації та здійснення контрольно-перевірочної роботи, а тому не проводить безпідставних перевірок платників податків.