Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з  платниками податків в Катеринопільській ДПІ

, опубліковано 26 травня 2023 о 14:32

Вчора, в приміщенні Катеринопільської ДПІ за участі начальника Катеринопільської ДПІ Вікторії Стоколос та головного державного інспектора Звенигородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Черкаській області Наталії Чоловської проведена зустріч з платниками податків, які мають заборгованість перед бюджетом.

Під час зустрічі керівником ДПІ доведено до відому присутніх,  що податковий борг - сума узгодженого грошового зобов’язання, не сплаченого платником податків у встановлений законом строк, та непогашеної пені, нарахованої у порядку визначеному Податковим Кодексом України. Присутніх було ознайомлено з існуючими податковим боргом та заборгованістю з єдиного внеску. 

Окремо присутнім наголошено, що податкові надходження є одним з основних джерел фінансування видатків на обороноздатність країни, технічне переоснащення Збройних Сил та підтримку армії у складний воєнний час, а за рахунок коштів сплаченого єдиного внеску забезпечується фінансування важливих соціальних виплат, зокрема пенсій, державної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Вікторія Стоколос проінформувала платників щодо порядку застосування процедури погашення податкового боргу  та відповіла на поставлені запитання.

 

За матеріалами Катеринопільської ДПІ