Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія» для платників Корсунщини

, опубліковано 25 квітня 2023 о 13:23

Сьогодні, у Корсунь-Шевченківській ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Зміни в податковому законодавстві».

Начальник Корсунь-Шевченківської інспекції Тарас Шевченко відповідав на запитання платників щодо останніх  змін в податковому законодавстві.

Надходили питання щодо умов перебування на спрощеній системі, порядку та термінів  подання звітності платниками єдиного податку, поінформував про нові правила заповнення платіжних доручень на сплату податків та ЄСВ, розповів ,про порядок розрахунку мінімального податкового зобов’язання та умови застосування РРО.

Також Тарас Шевченко надав відповіді платникам про кампанію декларування доходів, зокрема в яких випадках подання декларації про майновий стан і доходи є обов’язковим, в які терміни потрібно подати декларацію та сплатити податкові зобов’язання з ПДФО та військового збору та розповів про платників, які можуть скористатися податковою знижкою.

Під час спілкування посадовець звертав увагу роботодавців на дотриманні ними вимог трудового законодавства, зокрема укладення договорів з найманими працівниками та виплати їм заробітної плати не менше мінімально встановленого законодавством рівня.

Крім цього, розповів  про переваги подання звітності в електронному вигляді та  можливість отримувати актуальну інформацію з питань податкового законодавства через електронні сервіси ДПС.

 

За матеріалами Корсунь-Шевченківської ДПІ