Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота щодо декларування з одноосібниками

, опубліковано 21 березня 2023 о 11:24

Днями інспекторами Тальнівської державної податкової інспекції проведено зустріч з громадянами одноосібниками щодо декларування доходів отриманих від продажу сільськогосподарської продукції за 2022 рік та своєчасності сплати платежів до бюджету. 

Податківці проінформували про особливості декларування доходів громадян, які надають послуги з обробітку землі та збору урожаю власною сільськогосподарською технікою, а також  декларування доходів громадян, які самостійно обробляли власні земельні ділянки  (паї) загальною площею понад 2 га та отримали доходи за 2022 рік, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб та військовим збором, Також податківці роз’яснили особливості заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік. 

В ході спілкування наголошено платникам, що хто планує звітувати про минулорічні доходи, найзручніше буде скористатися можливістю Електронного кабінету, оскільки цей багатофункціональний сервіс від податкової служби має чимало переваг. Для користування Електронним кабінетом потрібно лише оформити ключі електронного цифрового підпису.

 

За матеріалами Тальнівської ДПІ