Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч начальника Монастирищенської  ДПІ з представниками Монастирищенського відділення ПФУ у Черкаській області та ТОВ «Агровет Атлантик»

, опубліковано 15 березня 2023 о 15:11

Сьогодні, начальник Монастирищенської  ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Головченко провів робочу зустріч з представниками з представниками Монастирищенського відділення ПФУ у Черкаській області Іриною Стасюк та ТОВ «Агровет Атлантик» Олександром Шевчуком.

Податківець наголосив на дотримання вимог трудового законодавства, а саме офіційному оформленню співробітників суб’єктами господарювання, своєчасну виплату заробітної плати, недопущення її виплат у конвертах, так як наповнена місцева казна дає можливості для розвитку територіальних громад, як економічного так і соціального. 

Зокрема, Сергій Головченко наголосив на перевагах використання он-лайн послуг ДПС.  Зокрема, про подання та перегляд електронної звітності за допомогою Електронного кабінету. Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, робота у приватній частині вказаного сервісу здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, отриманого у будь- якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

 

За матеріалами Монастирищенської  ДПІ