Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сервісне обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах Головного управління ДПС у Черкаській області

, опубліковано 07 лютого 2023 о 11:41

Центр обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах (далі - ЦОП) розміщений за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, перший поверх. 

ЦОП забезпечує облік платників податків, надання адміністративних послуг, приймання вхідної кореспонденції, податкової та іншої звітності, надання консультацій з питань обліку платників, електронних сервісів та оподаткування, надання доступу до публічної інформації, надання послуг кваліфікованого електронного підпису. 

В січні 2023 року прийнято 23,7 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 23,4 тис. (98,7 відс.), з них подано в електронному кабінеті 2,0  тис. (8,5 відс.), в паперовому вигляді 0,3 тис.  (1,3 відс.) декларацій.

З початку року прийнято 23,7 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 23,4 тис. (98,7 відс.), з них подано в електронному кабінеті 2,0  тис. (8,5 відс.), в паперовому вигляді 0,3 тис.  (1,3 відс.) декларацій. За відповідний період минулого року прийнято 25,9 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді прийнято 24,7 тис. (95,4 відс.), з них подано в електронному кабінеті 2,0 тис. (8,1відс.), в паперовому вигляді 1,2 тис. декларацій (4,6 відс.).

На стендах та в інформаційних кіосках розміщено інформацію щодо обліку платників, надання адміністративних послуг, зразки заповнення заяв та документів, актуальну інформацію з питань оподаткування, податковий календар з граничними датами сплати податків та подання звітності. Забезпечено оперативне та наглядне інформування платників податків  за допомогою швидкоплинного рядка та 2-х моніторів. 

 

За матеріалами ДПІ у м. Черкасах