Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснення з ОДД, застосування РРО та/або ПРРО, ведення обліку товарних запасів, адміністрування акцизного податку в умовах воєнного стану

, опубліковано 24 січня 2023 о 15:06

Начальником Чигиринської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Ларисою Мерешко проведено чергову зустріч з представниками бізнесу, в ході якої проведено роз’яснювальну роботу з  питань одноразового (спеціального) добровільного декларування, про право громадян України подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію із зазначенням їх активів, що їм належать, з яких раніше не були сплачені податки і збори, сплатити одноразовий збір і, таким чином, легалізувати свої доходи до 01 березня 2023 року.

Водночас, також проінформовано присутніх на зустрічі про застосування РРО/ПРРО та порядку обліку товарних запасів за місцем продажу, в умовах воєнного стану. Поряд з цим, податківець не оминула увагою актуальних питань адміністрування акцизного податку.        

Робота з суб’єктами господарювання  триває,  податкова служба всіляко сприяє їх розвитку шляхом ефективної взаємодії. Такі зустрічі важливі як для податкової служби, так і для платників податків.

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ