Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Детінізація доходів – запорука майбутнього!

, опубліковано 28 грудня 2022 о 14:52

Сьогодні начальник Чигиринської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Лариса Мерешко провела зустріч з представниками бізнесу, в якій обговорювались питання щодо легалізації виплати заробітної плати. Податківець наголосила, що від рівня заробітної плати залежить надходження ПДФО -  основного джерела наповнення місцевих бюджетів, і як наслідок забезпечення благоустрою населених пунктів, в т.ч. фінансування закладів освіти та культури, медичних установ, виплата заробітною плати. Водночас, підкреслили, що офіційне оформлення працівника – це позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу та прибутків.  

Зокрема, були також обговорені актуальні питання РРО/ПРРО,  одноразового (спеціального) добровільного декларування, податкової знижки в рамках «Деклараційної кампанії – 2022».

Такі зустрічі є запорукою гарних взаємовідносин між податковою та платниками податків оскільки на них озвучуються актуальні законодавчі зміни, а також надаються відповіді на питання платників.

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ