Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дитячі малюнки в Україні про мир без війни

, опубліковано 26 грудня 2022 о 11:38

Юний Даніїл Герасимук, якого жодним чином не назвеш малий, в свої цілих вісім років він нам на своїй картині розповів про війну. 

Зрозуміло, що кожен з глядачів побачить те, що транслює його внутрішній  етер, який для мешканців нашої держави на понад трьохсотий день війни уособлюється з біллю, горем та втратою.  

Так в засніжений  вечір ми бачимо два будинки, однакових та різних водночас, але обов’язково на зовні виринають проміні світла, які розповідають про життя, яке є там.

По різному захищені вікна від сторонніх очей, десь є портьєри та десь – вони не мають значення. Але при наявності можливості закривавати вікна від чужинців, цей будинок говорить про любов до всіх. Так на будинку красується серце по центру.  

Також не можна заблукати ні домочадцям, ні мандрівникам. Попереду, як охоронці чи то маяки, два ліхтарі, які виконують свою місію теплим та яскравим світлом серед холодної зими.       

Так і ми виконуємо свою місію - захищаймо свою державу зі зброєю, ручкою, пензликом, будь-яким доступним гаджетом, своєю вірою в нашу перемогу. Підтвердження вірності цих слів – є думки наших дітей.  

Бо, що малюють наші діти під час війни. Звісно, тільки мир.

Уманська державна податкова інспекція ГУ ДПС у Черкаській області долучилася щодо допомоги військовим ЗСУ, які захищають нашу державу від навали чужинців під містом Бахмут Донецької області, придбавши картину «Зимовий вечір» юного художника Герасимука Даніїла, 8р., викладача. Петрова Ю.І., УДШМ «Антарес», адреса: вул.Садова,3.


За матеріалами Уманської ДПІ