Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практичне застосування Електроних сервісів ДПС

, опубліковано 22 грудня 2022 о 15:03

Днями працівниками Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області проведено практикум по використанню електронних сервісів ДПС, де в котре платники податків впевнюються у простоті та перевагах костування цими сервісами.

В ході практикума головний державний інспектор Золотоніської ДПІ Світлана Козак, розповіла про Електронний кабінет, який є найбільшим популярним сервісом ДПС. Він є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом та максимально спрощує взаємодію з представниками податкової служби. Скорочує час на оформлення та подання податкової звітності, зберігаючи час для бізнесу та громадян, а не відвідуючи Центр обслуговування платників.

Фахівцями в повній мірі надано роз’яснення платникам, а також продемонстровано на практиці, як саме проходить процес подання деларації, формування та відправка електронного листа до податкових органів, за допомогою яких програм формуються, підписуються та відправляється податкова звітність, а також зазначено про важливість на необхідність застосування електронного цифрового підпису.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ