Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками громадської організації Монастирищенського району

, опубліковано 09 грудня 2022 о 09:16

Вчора, в рамках комунікаційної податкової платформи, відбулась зустріч начальника Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області Сергія Головченка за участі заступника міського голови Олега Недогоди, депутата Монастирищенської міської Ради Світлани Драчук з головою громадської організації «Об’єднання  підприємців Монастирищенського району» Ігоря Світлішного та підприємців Монастирищенської громади.

На зустрічі було розглянуто питання зменшення податкового навантаження на бізнес, підтримки органом місцевого самоврядування підприємництва в громаді, спрямування державних, волонтерських та інших замовлень до місцевих виробників, покращення діалогу між владою і бізнесом в умовах, сплата податків місцевого бюджету та недопущення податкового боргу.

Зокрема, метою зустрічі було налагодження конструктивної співпраці щодо забезпечення надходжень до бюджету громади, що і за результатами зустрічі було досягнуто.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.    

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

 

За матеріалами Монастирищенської ДПІ