Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивна співпраця з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення з органами місцевого самоврядування триває

, опубліковано 31 жовтня 2022 о 16:01

З метою контролю за своєчасним та у повному обсязі надходженням податків до бюджету Чигиринської міської територіальної громади (далі – ТГ) відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та забезпечення надходжень обов’язкових платежів до місцевого бюджету. У зустрічі взяла участь начальник Чигиринської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Лариса Мерешко.

На засіданні комісії обговорено питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення суб’єктами господарювання.

Під час проведення заходу заступник  голови ОТГ Валентина Алексєєвець, зазначила, що детінізація економіки – є одним з ключових завдань задля забезпечення економічної безпеки та створення умов для сталого розвитку економіки України.

Водночас Лариса Мерешко детально розповіла про те, які платники податків застосовують РРО  (ПРРО) та не оминули увагою нагальних питань щодо особливостей застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб в умовах воєнного стану.

«Надання якісних послуг та відкритий формат взаємодії з платниками податків – це кроки, що допоможуть підвищити рівень податковою культури громадян України» - підсумувала наприкінці зустрічі Лариса Мерешко.

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ