Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі податкової служби Чигиринщини з бізнесом тривають

, опубліковано 28 жовтня 2022 о 14:13

В рамках комунікаційної податкової платформи відбулася чергова зустріч начальника Чигиринськой ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Лариси Мерешко з головою громадської організації «Підприємці Чигиринщини» Наталією Ненько.

Під час зустрічі розглядалися питання, які виникли серед підприємців, а саме:  щодо особливостей застосування РРО/ПРРО фізичними особами - підприємцями, проведення фактичних перевірок в період дії воєнного стану, сплата єдиного податку ФОП, застосування штрафних санкцій за несвоєчасне подання звітності та несвоєчасну сплату податків в період дії  воєнного стану тощо.
Лариса Мерешко наголосила, що фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області завжди готові до діалогу з бізнесом, особливо у разі виникнення нагальних питань.

Нагадуємо, що один з сучасних форматів співпраці з бізнесом - комунікаційна податкова платформа в Головному управлінні ДПС у Черкаській області продовжує активно працювати, задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості з метою визначення системних проблемних питань в діалозі з податковою та їх оперативне вирішення.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.    

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!


Разом до перемоги!

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ