Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підведення підсумків роботи в рамках реалізації стратегії взаємодії податкового органу з територіальними громадами Золотоніщини

, опубліковано 23 вересня 2022 о 15:12

Днями в приміщенні Золотоніської районної військової адміністрації та районної ради, проведено робочу зустріч начальника Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Юрія Байбуза, голови Золотоніської районної військової адміністрації Ірини Тернової та районної ради Бориса Євмини, начальника Золотоніського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Ірини Поїзник, з головами територіальних громад (далі – ТГ) Золотоніського району та міста.

Мета зустрічі - підведення підсумків роботи в рамках реалізації стратегії взаємодії з територіальними громадами Золотоніського району по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів.

Начальник Золотоніської ДПІ проінформував присутніх з питань:
виконання розпису доходів місцевих бюджетів на 2022 рік, щодо надходження ПДФО та роботи в ТГ по виявленню й опрацюванню резервів надходжень ПДФО, в тому числі з орендної плати за орендовані земельні частки (паї) по ТГ Золотоніського району; стану роботи з «одноосібниками»; податку на майно; контролю за підприємницькою діяльністю; роботи з податковою заборгованістю; контролю за зберіганням та обігом підакцизних товарів; залучення додаткових надходжень.

Юрій Байбуз наголосив присутнім щодо важливості та необхідності проведення «якісних» засідань комісій по легалізації доходів та зайнятості населення, що дозволить значно зменшити список ризикових платників, а в свою чергу, збільшити надходження до місцевого бюджету.

Ірини Поїзник нагадала присутнім, що кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено до 01 березня 2023 року. Податкова амністія, дає можливість громадянам, які мають активи, що не були оподатковані чи оподатковані не в повному обсязі, офіційно їх легалізувати, таким чином, особа зможе вільно використовувати свої активи.

На завершення заходу присутні обговорили проблемні питання, які виникають в ході роботи, а також домовилися продовжувати спільну роботу по наповненню бюджетів.





За матеріалами Золотоніської ДПІ