Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч в рамках співпраці між податковою та територіальними громадами

, опубліковано 14 вересня 2022 о 15:52

В умовах військового стану, як ніколи, особливої актуальності набирає плідна співпраця між податковим органом та територіальними громадами, забезпечення якої, дозволить «тримати стрій» на економічному фронті, у такий, не легкий для всіх час.

Так, сьогодні, в рамках постійної співпраці податкової з територіальними громадами, заступник начальника Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Антоніна Миргородська провела робочу зустріч з головою Новодмитрівської територіальальної громади Артемом Кухаренком та начальником фінансового відділу Новодмитрівської громади Оксаною Величко. Основними темами для обговорення стали: забезпечення повноти та своєчасності наповнення бюджету; робота з ризиковими платниками, зменшення податкової заборгованості, а також залучення додаткових резервів по наповненню місцевого бюджету.

На завершення заступник начальника Золотоніської ДПІ нагадала гостям, що з вересня поточного року було продовжено кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування до 01 березня 2023 року, а також про необхідність дотримання вимог чинного законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО, навіть у часи військового стану.


За матеріалами Золотоніської ДПІ