Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь податківців в комісії з питань легалізації виплати заробітної плати зайнятості населення Катеринопільської ТГ

, опубліковано 01 липня 2022 о 14:53

В приміщенні Катеринопільської територіальної громади відбулось засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення населення під керівництвом голови Катеринопільської територіальної громади Володимира Коваленка. В засіданні комісії взяли участь начальник Катеринопільської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Вікторія Стоколос та головний державний інспектор відділу податків і зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Черкаській області  Наталія Чоловська.

На засіданні комісії заслухали суб’єктів господарювання, які зменшили фонд оплати праці та виплачували заробітну плату менше законодавчо встановленого розміру. Також розглянули питання підвищення відсоткової ставки виплати орендної плати за паї. Присутнім наголошено про недопустимість виплати заробітної плати в «конвертах» та менше законодавчо встановленого розміру.

Наприкінці роботи комісії Вікторія Стоколос довела до відома присутніх, що до 01 вересня 2022 року триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування або податкова амністія, що дає право громадянам одноразово подати декларацію, задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки і збори, сплатити одноразовий збір і, таким чином, легалізувати свої доходи.

Під час заходу надала відповіді на питання та роздала тематичну друковану продукцію щодо популяризації  одноразового (спеціального) добровільного декларування.


За матеріалами Катеринопільської ДПІ