Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовження спільних кроків до досягнення спільної мети

, опубліковано 23 червня 2022 о 13:44

В умовах військового стану, особливої актуальності набирає плідна співпраця та спільна робота між податковою службою та територіальними органами місцевого самоврядування, забезпечення якої, дозволить «тримати стрій» на економічному фронті, у такий, не легкий для всіх час.

Так, сьогодні, 23 червня 2022 року відбулась робоча зустріч начальника Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Юрія Байбуза із старостою Вільхівського старостинського округу Ольгою Катрецькою та депутатом Новодмитрівської сільської ради Лесею Костіною.

Метою зустрічі стало обговорення ряду питань щодо забезпечення наповнення бюджету, а саме: питання повноти та своєчасність сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, а також залучення додаткових резервів.

Оскільки в літній період значно зростає попит на продаж на товари підакцизної групи, начальник Золотоніської ДПІ звернув увагу запрошених гостей на необхідності застосовувати РРО та/або ПРРО у разі реалізації вказаної групи товарів, в тому числі, на території села чи селища.

На завершення, Юрій Байбуз нагадав присутнім, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету, або так звана «податкова амністія».За  матеріалами Золотоніської ДПІ