Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота щодо взаємодії з ТГ Чигиринщини з питань наповнення місцевих бюджетів триває

, опубліковано 22 червня 2022 о 14:16

З метою контролю за своєчасним та у повному обсязі надходженням податків до бюджету Чигиринської міської територіальної громади, відбулися спільні засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та забезпечення надходжень обов’язкових платежів до місцевого бюджету та комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України та бюджетів усіх рівнів. У заходах взяла участь начальник Чигиринської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Лариса МЕРЕШКО.

Члени комісій обговорили питання активізації роботи по легалізації аграрними підприємствами працівників, які залучаються на сезонні роботи та питання з ліквідації заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску. Також розглянули стан погашення заборгованості зі сплати податків та зборів перед бюджетом Чигиринської міської територіальної громади.

Водночас, Лариса МЕРЕШКО звернула увагу членів комісій на нагальних питаннях щодо проведення «Деклараційної кампанії – 2022», особливостей застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб та застосування РРО в умовах воєнного стану.

За результатами роботи прийняті відповідні протокольні доручення, які доведені до виконання.

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ