Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергове засідання комісії по легалізації заробітної плати та зайнятості населення

, опубліковано 11 листопада 2021 о 10:15

Начальник Чигиринської ДПІ  Головного управління ДПС у Черкаській області Лариса Мерешко 11.11.2021 взяла участь у засіданні комісії з питань детінізації доходів та легалізації трудових відносин з найманими працівниками Медведівської територіальної громади.
В засіданні комісії також взяли участь голова територіальної громади Андрій Іванченко, начальник відділу обслуговування громадян №11(сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління  ПФУ  у Черкаській області Оксани Філоненко, спеціаліст земельного відділу Ігор Заведій, начальник фінансового відділу Тетяна Білоножко та інженер з охорони праці Юрій Єрмоленко.

Члени комісії розглянули низку питань щодо дотримання законодавства в сфері легалізації найманої праці та дотримання розміру середньої заробітної плати на підприємствах та у фізичних осіб-підприємців, що здійснюють діяльність на території Медведівської ТГ.
Члени комісії запропонували запрошеним керівникам сільськогосподарських підприємств, детальніше проаналізувати виробничий процес з метою збільшення кількості найманих працівників та збільшення середньої заробітної плати.

Начальник Чигиринської ДПІ також ознайомила присутніх з порядком одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів, надала відповіді на питання щодо порядку декларування з наданням тематичної друкованої продукції. На завершення засідання пояснила перевагами використання електронних сервісів ДПС, які за рахунок використання сучасних інформаційних технологій забезпечують дистанційне спілкування з податковою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності.

За матеріалами Чигиринської ДПІ