Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перевірки суб’єктів господарювання з питань недотримання податкового законодавства

, опубліковано 11 листопада 2021 о 17:12

Заступник начальника Смілянського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Черкаській області Алла Шевченко 11 листопада 2021 року разом з працівниками Балаклеївської територіальної громади провели перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог законодавства України про працю та легалізацію трудових відносин з найманими працівниками на території Балаклеївської територіальної громади. В ході перевірок податківець інформувала присутніх щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Зокрема, податківці інформують та роз'яснюють особливості податкової амністії громадянам міста Сміли та Смілянського районну.

Фахівці інспекції зазначають, що із 1 вересня цього року розпочалася кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Триватиме вона протягом року – до 1 вересня 2022 року.

Одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається декларантом до Державної податкової служби України виключно в електронній формі через приватну частину Електронного кабінету.

 

За матеріалами Смілянської ДПІ