Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кущовий бізнес-семінар з питань змін і нововведень у законодавстві

, опубліковано 10 листопада 2021 о 16:56

Сьогодні  одними з основних пріоритетів податкової служби є співпраця податківців та платників податків, покращення податкової культури населення, підвищення якості обслуговування платників податків, зростання іміджу податкової служби.      

В рамках співпраці, 9 листопада 2021 року у місті Тальному відбувся кущовий бізнес-семінар з питань змін і нововведень у законодавстві. Традиційною формою взаємодії під час семінару стало живе спілкування з платниками податків.

Важливих питань для обговорення є безліч, тому найбільші акценти були розставлені на змінах і нововведеннях в законодавстві щодо: дотримання санітарних епідемічних норм з різним рівнем епідемічної небезпеки, важливості вакцинації, алгоритм оформлення та подачі електронних листів тимчасової непрацездатності, податкові перевірки та штрафні санкції, РРО та ПРРО, одноразове добровільне декларування, тощо.

Про ефективність проведення подібних навчальних семінарів свідчить активність серед учасників, їх відкритість та готовність до обговорень. Семінар пройшов в атмосфері взаєморозуміння та плідної співпраці.

За матеріалами Тальнівської ДПІ