Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивний діалог, як шлях до досягнення спільної мети

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 16:38

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, 08 жовтня 2021 року відбулась чергова зустріч заступника начальника Золотоніської ДПІ Антоніни Миргородської з Оксаною Карпенко – начальником фінансового відділу Піщанської територіальної громади. Зустріч проходила на базі Золотоніської державної податкової інспекції.

Метою зустрічі стало обговорення ряду питань щодо: забезпечення надходження та не допущення факту втрат до місцевих бюджетів; проведення роботи по виявленню та легалізації праці найманих працівників; робота з ризиковими платниками; продовження роботи щодо проведення інвентаризації нерухомого майна; інформування виявлених порушень податкового законодавства щодо контролю за обігом підакцизних товарів.

Ще одним не менш актуальним питанням зустрічі стало запровадження з 01 вересня 2021 року одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Як зазначила Антоніна Миргородська, розпочата кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування триватиме до 01 вересня 2022 року, під час якої громадяни мають можливість задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки, та почати свою податкову історію з «чистого аркуша». Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та закордоном.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ