Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця контролюючих органів з територіальними громадами триває

, опубліковано 14 вересня 2021 о 15:03

14 вересня 2021 року представниками державної податкової служби вкотре взято участь у засіданні комісії із сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати Гельмязівської сільської територіальної громади.
У засіданні комісії взяли участь представники Гельмязівської ТГ, начальник Золотоніського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Черкаській області Ірина Поїзник, а також суб’єкти господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Гельмязівської громади.

В ході зустрічі розглядалися проблемні питання щодо: адміністрування податків і зборів з фізичних осіб, заборгованості зі сплати податків. Заслухано суб’єктів господарювання у яких були виявлені порушення законодавства про працю, встановлені під час виїзної перевіри робочої групи, яка проходила в серпні 2021 року. Доведено до відома присутніх про осіб, які усунули виявлені недоліки, до початку засідання комісії, а також обговорено вжиття необхідних заходів стосовно суб’єктів господарювання, які проігнорували звернення територіальної громади. Також присутніх ознайомлено з інформаційними матеріалами щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Отже, робота з територіальними громадами триває, податкова служба завжди відкрита до конструктивної співпраці та взаємодії.