Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження ПДФО до бюджету Виноградської територіальної громади

, опубліковано 10 вересня 2021 о 14:14

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, 08 вересня 2021 року  начальник Лисянської ДПІ Лариса Калюжна спільно з заступником відділу обслуговування громадян №12 ГУ ПФУ у Черкаській області Валентиною Гладченко провела зустріч у Виноградській ТГ на тему: «Надходження ПДФО до бюджету Виноградської  ТГ», а також  взяла участь у засіданні робочої групи з питань детінізації доходів та легалізації трудових відносин з найманими працівниками при Виноградській ТГ.

Співпраця податкової служби з місцевими громадами на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків, адже і податкова служба, і керівники громад, зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, від якого залежить стан наповнення бюджетів. Стабільність та економічний розвиток будь-якої територіальної громади, у першу чергу, залежить від наповнення бюджету громад.
Під час зустрічі розглядалися питання щодо легалізації трудових відносин між найманими працівниками та роботодавцями - суб’єктами господарювання, розташованих на території Виноградської територіальної громади.

 

За матеріалами Лисянської ДПІ