Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Плідна та постійна співпраця, як запорука успіху»

, опубліковано 09 серпня 2021 о 11:36

«Плідна та постійна співпраця, як запорука успіху» - так можна прокоментувати постійну взаємодію Новодмитрівської громади з податківцями м. Золотоноша. 09 серпня 2021 року проведено чергову, спільну робочу комісію по інвентаризації об’єктів нерухомого майна в частині сплати податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки, на території Новодмитрівської територіальної громади, за участю начальника Золотоніської ДПІ Юрія Байбуза та головних державних ревізорів-інспекторів Золотоніського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Ірини Поїзник та Миколи Малиш.

За результатами проведеної роботи встановлено 4 власники одного об’єкта нерухомості, по якому не сплачувалися податки в період з 2018-2020 рр., в наслідок чого податківцями донараховано податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на загальну суму 16,1 тис. гривень.

В рамках постійної взаємодії територіальних громад та податкового органу, з початку року комісіями Золотоніського району, виявлено неоподаткованих об’єктів нерухомого майна по 84 фізичних особах, в результаті чого донараховано 504,9 тис. грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ