Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черговий кущовий семінар для підприємців Черкащини щодо змін в законодавстві

, опубліковано 05 серпня 2021 о 08:42

05 серпня 2021 року у м. Звенигородка відбувся семінар для підприємців,  представників бізнесу  та громадських організацій з питань нововведень у законодавстві. Даний захід відбувся у рамках виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021-2025 роки Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації у партнерстві з Звенигородською міською радою та спільно з державними органами Черкаської області.

Семінар проводився за участю представника Головного управління ДПС у Черкаській області – начальника відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ДПІ у м. Черкасах Віталія Лушнікова, головного спеціаліста Головного управління ПФУ у Черкаській області Оксани Ткаченко, в.о. начальника Звенигородського відділення Фонду соціального страхування Лариси Різник та голови профспілки  «Солідарність» Ольги Ракової.

На семінарі було розглянуто нові зміни в податковому законодавстві, перехід на електронні трудові книжки та електронні листки непрацездатності, а також особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету. В кущовому семінарі взяли участь понад 60 осіб, серед яких роботодавці, підприємці, фахівці кадрових служб і бухгалтери.

Усі присутні на заході мали можливість поставати свої запитання до представників державних органів та отримати консультації індивідуально.

 

За матеріалами Звенигородської ДПІ