Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківцв з Лисянською територіальної громадою задля наповнення бюджету

, опубліковано 29 липня 2021 о 15:29

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, 29 липня 2021 року  начальник Лисянської ДПІ Лариса Калюжна  провела зустріч з головою Лисянської територіальної громади Анатолієм Проценко, начальником фінансового управління Лисянської територіальної громади Світланою Кривобород та членами робочої групи з питань проведення інвентаризації об’єктів оподаткування податком на нерухоме майно, виявлення невідповідного використання земельних ділянок та будь-яких інших порушень з приводу нерухомого майна та земельних ділянок при Лисянській територіальній громаді.

Під час зустрічі розглядалися питання щодо інвентаризації об’єктів, розташованих на території Лисянської територіальної громади, інвентаризації земельних ділянок та діючих договорів земельних ділянок сільськогосподарського призначення, переданих  територіальним громадам у власність, щодо роботи постійно діючої робочої групи з питань проведення інвентаризації об’єктів оподаткування податком на нерухоме майно, виявлення невідповідного використання земельних ділянок та будь-яких інших порушень з приводу нерухомого майна та земельних ділянок, розглядалися питання  щодо подальшої співпраці громади з ДПС.

Співпраця податкової служби з місцевими громадами на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків. Адже і податкова служба, і керівники громад зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, від якого залежить стан наповнення бюджетів. Стабільність та економічний розвиток будь-якої територіальної громади, у першу чергу, залежить від наповнення бюджету громад.

За иатеріалами Лисянської ДПІ