Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зуcтріч з власниками земельних часток (паїв) в с. Телепине Кам’янської територіальної громади

, опубліковано 28 липня 2021 о 15:11

Сьогодні,  під керівництвом заступника Кам’янського міського голови Василя Максименка, за участі головного державного інспектора Смілянського відділу електронних сервісів управління електронних сервісів Головного управління  ДПС у Черкаській області Тетяни Шульги та начальника відділу земельних відносин та екології Вадима Косюченка в с. Телепине відбулася зустріч з власниками земельних часток (паїв).

На зустрічі розглянуто питання декларування доходів отриманих за 2020 рік від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках площею понад 2 гектари та доходів від надання власних земельних ділянок в оренду іншим фізичним особам.

Присутніх ознайомлено з умовами подання декларації у разі набуття у власність майна, вимогами до подання декларацій одноосібниками та особами, що надають платні послуги, термінами подання звернень до податкової інспекції з приводу коригування розмірів по сплаті земельного податку (у разі набуття пільги) та надано вичерпні відповіді на запитання.

 

За матеріалами Кам'янської ДПІ