Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у нараді у м. Умань

, опубліковано 08 липня 2021 о 10:40

Сьогодні,  відбулась нарада в Уманському міськвиконкомі за участі начальника Уманської ДПІ Катерини Мовчан щодо контролю за повнотою та своєчасністю надходження коштів до бюджету від здійснення юридичними та фізичними особами різних видів діяльності, пов’язаних з перебуванням хасидів в м. Умані.

З метою підвищення ефективності організації роботи створюється оперативний штаб та затверджується План дій, для координації роботи  підрозділів податкової служби, крім того, в вересні 2021 року  будуть створені робочі групи по контролю за отриманням доходів, сплатою туристичного збору, податку на доходи фізичних осіб та військового збору та податку на нерухоме майно при наданні різного виду послуг, здійсненні торгівельної діяльності, та здачі в найм житла.

На нараді  обговорено також питання забезпечення публічної безпеки і порядку, дотримання карантинних обмежень, відповідність культових споруд та інших об’єктів державним будівельним, санітарним, протипожежним нормам, спроможність безпечно розмістити заплановану кількість паломників-хасидів.

 

За матеріалами Уманської ДПІ