Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з ТГ для вирішення спільних питань

, опубліковано 18 червня 2021 о 16:07

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, керівник та фахівці Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області 17 червня 2021 року прийняли участь у громадських слуханнях на базі Новодмитрівської територіальної громади. Серед запрошених були представники бізнесу та депутати селищної ради.

В ході слухань розглядалися проекти рішень: про місцеві податки та збори, про встановлення земельного податку та про встановлення річного розміру оренди земельних ділянок, а також були обговорені проблемні питання, які виникають при адміністрування місцевих податків і зборів, новації у сфері застосування РРО та програмних РРО, проведено відкритий діалог з представниками громади та бізнесу.

Як зазначив начальник Золотоніської ДПІ Юрій Байбуз, всі новостворені територіальні громади отримали абсолютно новий рівень як видаткових повноважень так і дохідних, тому виконання їх має бути належним. Так прийняті рішення щодо суми надходжень по платі за землю, місцевих податкам і зборам, майновим податкам знаходяться в прямій залежності.

Податківець також звернув увагу присутніх на можливості та переваги електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету.

За матеріалами Золотоніської ДПІ