Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення

, опубліковано 09 червня 2021 о 08:41

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, 08 червня 2021 року працівники Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області взяли участь у засіданні робочої групи зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати, проведення інвентаризації об’єктів оподаткування Гельмязівської сільської територіальної громади.

Під час зустрічі розглядалися питання щодо заборгованості зі сплати податків та недоотриманого податку на доходи фізичних осіб в розрізі юридичних осіб, у яких середня заробітна плата менша від середнього обласного показника.

У ході засідання були обговорені проблемні питання, які виникають при адміністрування місцевих податків і зборів та питання щодо досягнення спільної мети по скороченню заборгованості, проведено відкритий діалог з платниками податків щодо дотримання норм податкового законодавства.

Під час зустрічі заступник начальника Золотоніської ДПІ Антоніна Миргородська також проінформувала про електронні сервіси ДПС, можливості та переваги Електронного кабінету, новації в сфері застосування РРО та програмних РРО.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ