Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дієвий результат – це плідна довготривала співпраця!

, опубліковано 19 травня 2021 о 10:19

Про реалізацію стратегії взаємодії з територіальними громадами з метою збільшення надходжень до місцевого бюджету - йшлося під час наради з головами територіальних громад Звенигородського району, головами  Звенигородської районної державної адміністрації та районної ради, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів та установ району, представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади  району 18 травня у м. Звенигородка в приміщенні Звенигородської РДА.

Зокрема, участь у нараді взяв  заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан. Під час наради розглянуто питання реалізації стратегії взаємодії Головного управління ДПС у Черкаській області з територіальними громадами в умовах децентралізації, забезпечення сталого процесу їх фінансової діяльності, збільшення надходжень до місцевих бюджетів за рахунок розширення бази оподаткування та ефективного запровадження Е-Інформування органів місцевого самоврядування. Після виступу Анатолій Мовчан  надав головам територіальних громад вичерпні відповіді на запитання.

Разом з керівництвом Звенигородщини  обговорені проблемні питання, які доводиться вирішувати територіальним громадам на місцях, а також бачення в окремих питаннях щодо формату подальшої  співпраці.

 

За матеріалами Звенигородської ДПІ