Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з територіальними громадами на Чигиринщині

, опубліковано 17 травня 2021 о 10:04

У рамках співпраці з  територіальними громадами податківці провели робочу зустріч з представниками територіальних громад Чигиринщини.

Відтак, начальник Чигиринської державної податкової інспекції  Лариса Мерешко 14.05.2021 року  взяла участь у засіданні комісій з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати  Чигиринської територіальної громади та Медведівської територіальної громади.

Під час засідання Лариса Мерешко надала інформацію про платників, які нараховують заробітну плату нижче мінімального розміру. Керівників таких підприємств було заслухано на комісії.

Крім того  було обговорено питання про виявлення неоподаткованих об’єктів нерухомості  та  проаналізовано отриману від Держгеокадастру інформацію про використання земель  за нецільовим призначенням.

Підсумовуючи результати засідання, начальник Чигиринської ДПІ подякувала представникам громад за співпрацю та висловила  впевненість, що тільки завдяки спільним заходам можливо досягнення стабільних позитивних результатів.

 

За матеріалвми Чигиринської ДПІ