Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Черкащини плідно співпрацюють з територіальними громадами, зокрема на Смілянщині

, опубліковано 22 квітня 2021 о 16:11

У рамках співпраці  з територіальними громадами начальником Смілянської ДПІ  Наталією Ведмедь  21.04.2021 року проведено  робочу зустріч з заступником голови Ротмістрівської ТГ та членами правління ТГ у приміщенні Смілянської державної податкової інспекції.
Зустріч була  побудована  на обговоренні питань пошуку резервів наповнення бюджету територіальної громади, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів.
Одним із шляхів виявлення резервів є проведення інвентаризації земельних ділянок, звірка чинних договорів оренди та виявлення неоформленого землекористування на території Ротмістрівської ТГ.
Також особливу увагу звернули на питання залучення до декларування громадян-власників сільськогосподарської техніки, які надають послуги зі збору врожаю, обробки землі, а також громадян, які самостійно обробляють власні земельні ділянки чи паї площею понад 2 гектари та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції.
Наразі, робота з територіальними громадами продовжується, податкова відкрита до співробітництва та конструктивної співпраці.

 

За матеріалами Смілянської ДПІ