Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податкової для розвитку територіальних громад

, опубліковано 15 квітня 2021 о 13:20

14 квітня 2021 року начальник Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Капура взяв участь у засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціального розвитку та з питань регулювання земельних відносин, містобудування, архітектури та екологічної політики Мошнівської ТГ, яка пройшла під керівництвом її голови Богдана Шкарбути.
Під час засідання проведено заслуховування суб’єктів господарювання, які нараховують заробітну плату менше або на рівні законодавчо визначеного мінімального рівня. Після обговорення вищезазначеного питання, комісією встановлені причини нараховування заробітної плати менше або на рівні законодавчо визначеного мінімального рівня та визначені напрямки щодо виправлення ситуації.
Наступним  було розглянуто питання ставок місцевих податків  та зборів на 2021 та 2022 роки. Зокрема, з порядком встановлення ставок місцевих податків  та зборів ознайомив начальник Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Капура.
Члени комісії запропонували дане питання внести на розгляд наступної сесії Мошнівської ТГ.
Робота з громадами триває, податкова служба області всіляко сприяє її розвитку шляхом ефективної взаємодії з головами територіальних громад.

 

За матеріалами Черкаської ДПІ