Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кущовий семінар для підприємців – фізичних осіб та громадян

, опубліковано 05 лютого 2020 о 16:12

Податківцями Звенигородського управління ГУ ДПС у Черкаській області 5 лютого п.р. було проведено кущовий семінар для підприємців – фізичних осіб та громадян Звенигородського, Катеринопільського, Тальнівського, Лисянського районів та м. Ватутіне з приводу податкових новацій 2020 року.

Начальник Звенигородського управління Ірина БИСТРОВА розповіла про новації у сфері застосування РРО, а саме: про етапи впровадження РРО, роботу з програмним РРО, новації у форматі «Кешбек» та нові штрафи за порушення в сфері застосування РРО як діятимуть з 19 квітня 2020 року. Звернула увагу на зміни в ліцензуванні діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю пальним, зберігання пального, яке не реалізується іншим особам і використовується виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки.

Заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Звенигородського управління Ірина САРАПІН розповіла про останні зміни податкового законодавства для фізичних осіб – підприємців у 2020 році та про особливості Деклараційної кампанії 2020 року.

Семінар проходив у формі діалогу, після кожного виступу фахівці навали відповіді на всі запитання слухачів семінару.