Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для платників податків у Христинівській ДПІ провели «гарячу лінію»

, опубліковано 01 березня 2023 о 16:32

Днями у Христинівській ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області відбулася телефонна «гаряча лінія»  начальника Христинівської  ДПІ – Людмили Вусатої з платниками податків.

Начальник ДПІ надавала роз’яснення з питань  новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану та особливостей проведення щорічної кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році. 

Під час спілкування, в рамках інформаційної кампанії, Людмила Вусата наголосила що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року.

Посадовець розповіла які громадяни мають задекларувати доходи та зазначила види доходів, які підлягають декларуванню. Також інформувала громадян , що з 01.01.2023 введено в дію нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи.                                

Платники  запитували також про застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку в 2023 році, про порядок  реєстрації програмного РРО та його використання. Також були питання щодо застосування програмного РРО при здійсненні розрахунків в безготівковій формі та через мережу Інтернет. 

На всі запитання було надано змістовні кваліфіковані відповіді.

 

За матеріалами Христинівської ДПІ