Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь податківців у роботі комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів до бюджету Золотоніської міської ТГ

, опубліковано 31 жовтня 2022 о 15:47

Днями начальник Золотоніської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області Юрій Байбуз прийняв участь у засіданні комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до місцевого бюджету Золотоніської громади.
Комісією проведено відкритий діалог між органами влади та суб’єктами господарювання, щоб озвучити та почути проблеми з якими стикається бізнес в умовах військового стану, що призводить до гальмування процесу наповнення бюджету, а також спільно з органами місцевого самоврядування знайти шляхи їх подолання.

Основні питання, які розглядалися це: шляхи погашення заборгованості, що виникла на підприємствах; забезпечення надходжень та не допущення факту втрат до місцевих бюджетів по сплаті ПДФО; проведення роботи по виявленню та легалізації праці найманих працівників; залучення додаткових резервів.

В ході зустрічі Юрій Байбуз наголосив про важливість та обов’язок дотримання чинного податкового законодавства, в тому числі, у сферах застосування РРО та програмних РРО, про важливість своєчасної сплати податків, зборів та платежів до бюджетів у період військового стану.

На завершення, начальник Золотоніської ДПІ нагадав присутнім, про кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування, яку було продовжено до 01 березня 2023 року.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ