Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільна робота над детінізацією ринку праці на території Гельмязівської територіальної громади

, опубліковано 29 червня 2022 о 16:09

Враховуючи складні військові часи, особливої актуальності набирає прозоре та добросовісне виконання не лише роботи в цілому, а й обов’язку сплачувати своєчасно та в повній мірі податки, збори та платежі.

Так, сьогодні, 29 червня 2022 року на базі Гельмязівської сільської територіальної громади відбулось засідання комісії із сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати, за участю головного державного інспектора Золотоніського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Олександра Грановського.

Під час засідання розглядалися питання щодо: заборгованості зі сплати податків; заниження рівня виплати заробітної плати від середньо обласного рівня, в розрізі фізичних та юридичних осіб; зменшення кількості осіб, які переведенні необґрунтовано на неповний робочий час. Членами комісії наголошено суб’єктам господарювання на неприпустимості допуску до роботи найманих осіб без оформлення трудових відноси та виплати заробітної плати без сплати податків, а також про обов’язковість дотримання норм законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО.

У ході засідання були обговорені всі проблемні питання, які виникають під час адміністрування податків і зборів місцевих податків та проведено відкритий діалог з платниками податків, щодо дотримання норм податкового законодавства.

За матеріалами Золотоніської ДПІ