Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області

, опубліковано 14 червня 2023 о 15:43

Сьогодні, за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка, керівників профільних управлінь та членів Громадської ради відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні  ДПС у Черкаській області .

Сергій Гришко проінформував присутніх  про роботу Головного управління у період дії воєнного стану в Україні, зокрема, повідомив про надходження до загального бюджету за січень-травень 2023 року та вкотре висловив подяку платникам податків за добросовісне виконання ними конституційного обов’язку – сумлінну сплату податків, наголосивши, що це вклад кожного в Перемогу України! 

У свою чергу голова Громадської ради Євгеній Нагорний прозвітував про роботу Громадської Ради за 5 місяців 2023 року.

Крім того, на засіданні розглядались питання:
- порядку застосування штрафних санкцій відповідно до Закону від 12.01.2023 №2876-IX «Про внесення змін до розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо відновлення обмеження перебування грального бізнесу на спрощеній системі оподаткування».
- поновлення всіх видів перевірок та можливі зміни, у разі прийняття змін до чинного законодавства.
- зміни до Порядку прийняття рішень про реєстрацію / відмову в реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування  в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Від членів Громадської ради надійшло ряд питань на які керівники профільних структурних підрозділів надали вичерпні відповіді.

Всі питання порядку денного було розглянуто. Євгеній Нагорний подякував всім за конструктивний діалог і злагодженість у роботі громадської ради, а в.о. начальника ДПС у Черкаській області подякував за участь та активну позицію.  «Наша  конструктивна співпраця і партнерські відносини тільки зміцнюються», - резюмував  Сергій Гришко.