Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Черкаській області

, опубліковано 16 грудня 2020 о 16:55

Сьогодні, 16 грудня 2020 року Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Черкаській області провела чергове засідання, яке відбулося у форматі онлайн на платформі ˮZoom”. Участь у засіданні взяли  в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан, заступник начальника управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області Олександр Байда, голова Громадської ради Лора Рубченко та  члени громадської ради.
Зі вступним словом до членів Громадської ради звернулась голова Ради Лора Рубченко, яка привітала всіх присутніх на засіданні та ознайомила з порядком денним.
В.о. начальник Головного управління  ДПС у Черкаській області  Анатолій Мовчан проінформував щодо діяльності Головного управління  ДПС у Черкаській області за 11 місяців 2020 року; про реорганізацію ДПС в єдину юридичну особу; щодо пролонгації діяльності Громадської ради при Головному управлінню ДПС у Черкаській області після утворення єдиної юридичної особи при ДПС України.
Члени Громадської ради одноголосно підтримали запропоноване рішення продовжити термін роботи діючого складу ради попри зміну організаційної структури податкової служби.
Відповідно до порядку денного були розглянуті новації податкового законодавства, ініційовані Президентом України для підтримки громадян і бізнесу у період дії карантинних заходів для запобігання поширенню в Україні COVID-19 (законодавчі ініціативи були ухвалені Верховною Радою та вступили в дію з 10 грудня 2020 року), а також надані відповіді на всі запитання членів Громадської Ради.
Керівник податкової служби подякував усім за участь, співпрацю та активну позицію  та запевнив членів Громадської ради у незмінності курсу податкової служби, її керівництва,  на поглиблення конструктивної співпраці та партнерських відносин з бізнесом та інститутами громадянського суспільства.